hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Use this forum if you want to discuss a problem or ask a question related to a hMailServer beta release.
Post Reply
User avatar
martin
Developer
Developer
Posts: 6834
Joined: 2003-11-21 01:09
Location: Sweden
Contact:

hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Post by martin » 2008-09-07 22:17

A new 5.0 alpha is now available:
http://download.hmailserver.com/dev/hMa ... 0-B303.exe

The following changes have been made:

Server core:
  • Anti-Spam is now performed on messages downloaded from external POP3 accounts.
  • If a folder is deleted from disk and hMailServer tries to delete a message in that folder, the deletion now takes a fraction of a second (compared to 20 seconds before).
  • When configuring hMailServer to bind to a specific address when connecting to other SMTP servers, an error was logged and the connection failed.

brucestr21
Normal user
Normal user
Posts: 96
Joined: 2008-06-23 18:47

Re: hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Post by brucestr21 » 2008-09-07 22:45

Upgraded... no errors on the upgrade... I'll test it out and continue to watch it over the next few days

Though, I was hoping 303 would be a beta :D
hMailServer v5.2.1 Build 360
XAMPP 1.70
Horde Groupware Webmail 1.2.3
Windows Server 2003 SBS

Kaan1983
Senior user
Senior user
Posts: 595
Joined: 2007-01-30 16:26
Location: TÜRKIYE

Re: hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Post by Kaan1983 » 2008-09-14 16:55

Hello Martin,

version B303 also solved my problem I experienced before as you may remember from this topic: http://www.hmailserver.com/forum/viewto ... 10&t=12616

User avatar
bagu
Normal user
Normal user
Posts: 219
Joined: 2005-06-17 03:08
Location: France
Contact:

Re: hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Post by bagu » 2008-09-15 01:06

No problem here too.
Mail from external account are now passed trought anti-spam process.
hMailServer 5.6.8 With SpamAssassin 3.4.2

User avatar
katip
Senior user
Senior user
Posts: 753
Joined: 2006-12-22 07:58
Location: Istanbul

Re: hMailServer 5.0, build 303 (Alpha)

Post by katip » 2008-09-15 20:48

Hi,

Plain text signatures (account) don't save unless plain text sig = HTML sig.
IOW what you enter in HTML sig, text sig becomes the same as soon as saved. If HTML sig is blank, all text sig is gone.
Katip
--
HMS 5.7.0 x64, MariaDB 10.4.10 x64, SA 3.4.2, ClamAV 0.101.2 + SaneS

Post Reply