phpwebadmin bug

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
User avatar
layer
Normal user
Normal user
Posts: 55
Joined: 2004-09-12 14:19
Location: Portugal

phpwebadmin bug

Post by layer » 2005-02-11 22:10

hie

i think i have found one interesting bug :P
in the "MX-query" window if you enter one domain whith a TLD (like .info names) of 4 letters it give me one error.

Can you see that martin ?

thanks

User avatar
martin
Developer
Developer
Posts: 6837
Joined: 2003-11-21 01:09
Location: Sweden
Contact:

Post by martin » 2005-02-12 20:18

Yes, that's a bug.

In the file PHPWebAdmin\include\formcheck.js

search for:
expression = /^.+\@(\[?)[a-zA-Z0-9\-\.]+\.([a-zA-Z]{2,3}|[0-9]{1,3})(\]?)$/;

replace with:
expression = /^.+\@(\[?)[a-zA-Z0-9\-\.]+\.([a-zA-Z]{2,4}|[0-9]{1,3})(\]?)$/;

think it should solve it.

User avatar
layer
Normal user
Normal user
Posts: 55
Joined: 2004-09-12 14:19
Location: Portugal

Post by layer » 2005-02-12 20:27

martin wrote:Yes, that's a bug.

In the file PHPWebAdmin\include\formcheck.js

search for:
expression = /^.+\@(\[?)[a-zA-Z0-9\-\.]+\.([a-zA-Z]{2,3}|[0-9]{1,3})(\]?)$/;

replace with:
expression = /^.+\@(\[?)[a-zA-Z0-9\-\.]+\.([a-zA-Z]{2,4}|[0-9]{1,3})(\]?)$/;

think it should solve it.
it works, thanks

PS: i have found another litle bug, if i disable via web the "Log application" don't work, but it works via normal GUI in windows...

User avatar
martin
Developer
Developer
Posts: 6837
Joined: 2003-11-21 01:09
Location: Sweden
Contact:

Post by martin » 2005-02-12 20:54

Open settings_logging.php.
Search for
$obLogging->Device = intval(hmailGetVar("Device"));
Below that line, add
$obLogging->LogApplication = hmailGetVar("LogApplication",0);

User avatar
layer
Normal user
Normal user
Posts: 55
Joined: 2004-09-12 14:19
Location: Portugal

Post by layer » 2005-02-12 21:02

martin wrote:Open settings_logging.php.
Search for
$obLogging->Device = intval(hmailGetVar("Device"));
Below that line, add
$obLogging->LogApplication = hmailGetVar("LogApplication",0);
it works, thanks

Post Reply