Run-time error 462

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
jam57t
New user
New user
Posts: 10
Joined: 2007-12-01 19:00
Location: Alexandria, La.

Run-time error 462

Post by jam57t » 2007-12-06 16:58

Hi guys, I've been testing hmail with Outlook for short while. "your product is great". I decided to use roundcube for webmail and set everything fine. Testing was going great sending and recieving. I suddenly began to recieve this 462 runtime error. "The remote server machine does not exist or is unavailable".

"DEBUG" 3968 "2007-12-06 08:41:22.229" "Socket::Socket(ID: 4)"
"DEBUG" 3968 "2007-12-06 08:41:22.229" "TransparentTransmissionBuffer::Initialize()"
"POP3D" 3968 4 "2007-12-06 08:41:22.245" "127.0.0.1" "SENT: +OK POP3"
"POP3D" 1352 4 "2007-12-06 08:41:22.245" "127.0.0.1" "RECEIVED: USER user@mail.com"
"POP3D" 1352 4 "2007-12-06 08:41:22.245" "127.0.0.1" "SENT: +OK Send your password"
"POP3D" 3968 4 "2007-12-06 08:41:22.245" "127.0.0.1" "RECEIVED: PASS ***"
"POP3D" 3968 4 "2007-12-06 08:41:22.291" "127.0.0.1" "SENT: +OK Mailbox locked and ready"
"POP3D" 1352 4 "2007-12-06 08:41:22.307" "127.0.0.1" "RECEIVED: STAT"
"POP3D" 1352 4 "2007-12-06 08:41:22.307" "127.0.0.1" "SENT: +OK 0 0"
"POP3D" 3968 4 "2007-12-06 08:41:22.401" "127.0.0.1" "RECEIVED: QUIT"
"POP3D" 3968 4 "2007-12-06 08:41:22.416" "127.0.0.1" "SENT: +OK POP3 server saying goodbye..."
"TCPIP" 1352 "2007-12-06 08:41:22.416" "Disconnecting socket 1364 for session 4"
"DEBUG" 1352 "2007-12-06 08:41:22.416" "Socket::~Socket(ID: 4)"

Any is greatly appreciated, Thanks

User avatar
danny6167
Senior user
Senior user
Posts: 472
Joined: 2007-02-07 15:24
Location: Western Australia
Contact:

Post by danny6167 » 2007-12-06 17:02

is there a error log in the hmail log directory? what did you do that could of caused this issue?

jam57t
New user
New user
Posts: 10
Joined: 2007-12-01 19:00
Location: Alexandria, La.

Post by jam57t » 2007-12-06 17:06

Yes this error is from hmail log directory. I believe it started when I attempted to create a new test account with roundcube. I get an error saying it cannot connect to imap server. I decided to check with you guys because this is the only error log I have with data in it. No Roundcube errors.

jam57t
New user
New user
Posts: 10
Joined: 2007-12-01 19:00
Location: Alexandria, La.

Post by jam57t » 2007-12-06 17:37

I did go back and find a log for roundcube:
IMAP Error: Could not connect to mail.com at port 143: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. Hmail crashes intermittently

jam57t
New user
New user
Posts: 10
Joined: 2007-12-01 19:00
Location: Alexandria, La.

Post by jam57t » 2007-12-06 19:06

Ok, I found this problem was due to Active Directory changes on DNS updates had not resolved to my webserver. Appears hmail is now stable.

Post Reply