Previous Messages are not loading

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
aty154
New user
New user
Posts: 9
Joined: 2006-05-25 14:45
Location: Pakistan/Karachi
Contact:

Previous Messages are not loading

Post by aty154 » 2007-08-20 07:59

I recently updated my hmailserver from 4.1.19 using mysql 4 to hMailServer 4.4 - Build 270 on same mysql version. I install New Version over previous version, Updated database and start service. All things get back on easily. All domains and user are restored but when I got login into squirrelmail to check my previous messages all previous messages are showing with unknown sender and empty subject . on opening of previous messages it is totally blank.


Please tell me what might be wrong in installation I have done.

^DooM^
Site Admin
Posts: 13861
Joined: 2005-07-29 16:18
Location: UK

Post by ^DooM^ » 2007-08-20 09:10

Are you getting any errors in your error log?

g0yjs0
Senior user
Senior user
Posts: 282
Joined: 2006-01-26 10:18

Post by g0yjs0 » 2007-08-21 21:47

And, of course, you made backups like Martin always suggests in the upgrading instructions, right? :wink:

brashquido
Normal user
Normal user
Posts: 249
Joined: 2006-06-26 07:14
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Post by brashquido » 2007-08-30 22:45

Could be that your data store and your HMS database have gotten out of sync. You can use the DataDirectorySynchronizer.exe tool included with HMS to fix this, although I recommend updating to version 4.4.1 B273 as it contains a date fix for DataDirectorySynchronizer.exe. See this thread for more detail.

Post Reply