outlook problem

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
sphinxen
New user
New user
Posts: 1
Joined: 2010-10-06 20:18

outlook problem

Postby sphinxen » 2010-10-06 20:30

i can connect to my server with outlook if i use the server local ip for incoming and outgoing mail server. but when i use the mail.domainname.be i get

"TCPIP" 6856 "2010-10-06 20:24:10.979" "TCPConnection - Posting AcceptEx on 0.0.0.0:110"
"DEBUG" 6856 "2010-10-06 20:24:10.985" "Creating session 322"
"POP3D" 6856 322 "2010-10-06 20:24:10.986" "ip" "SENT: +OK POP3"
"POP3D" 6896 322 "2010-10-06 20:24:10.997" "ip" "RECEIVED: AUTH"
"POP3D" 6896 322 "2010-10-06 20:24:10.997" "ip" "SENT: -ERR Invalid command in current state."
"DEBUG" 6860 "2010-10-06 20:24:29.897" "The read operation failed. Bytes transferred: 0 Remote IP: ip, Session: 322, Code: 10054, Message: An existing connection was forcibly closed by the remote host"
"DEBUG" 6860 "2010-10-06 20:24:29.898" "Ending session 322"
"TCPIP" 6864 "2010-10-06 20:24:29.932" "TCPConnection - Posting AcceptEx on 0.0.0.0:25"
"DEBUG" 6864 "2010-10-06 20:24:29.937" "Creating session 323"
"SMTPD" 6864 323 "2010-10-06 20:24:29.938" "ip" "SENT: 220 mail.domainname.be ESMTP"
"SMTPD" 6864 323 "2010-10-06 20:24:29.941" "ip" "RECEIVED: EHLO computername"
"SMTPD" 6864 323 "2010-10-06 20:24:29.943" "ip" "SENT: 250-mail.domainname..be[nl]250-SIZE 20480000[nl]250 AUTH LOGIN"
"DEBUG" 6868 "2010-10-06 20:24:48.852" "The read operation failed. Bytes transferred: 0 Remote IP: 109.228.141.113, Session: 323, Code: 10054, Message: An existing connection was forcibly closed by the remote host"
"DEBUG" 6868 "2010-10-06 20:24:48.853" "Ending session 323"

someone with a suggestion?

User avatar
mattg
Moderator
Moderator
Posts: 13507
Joined: 2007-06-14 05:12
Location: 'The Outback' Australia

Re: outlook problem

Postby mattg » 2010-10-08 16:48

Yep, I'd suggest that your router doesn't support loopback...

Go back to using the LAN IP address or get a better router
Just 'cause I link to a page and say little else doesn't mean I am not being nice.
https://www.hmailserver.com/documentation

^DooM^
Site Admin
Posts: 13853
Joined: 2005-07-29 16:18
Location: UK

Re: outlook problem

Postby ^DooM^ » 2010-10-09 00:46

Add your lan ip domain.com to the windows hosts file.
If at first you don't succeed, bomb disposal probably isn't for you! ヅ


Return to “General discussions”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests