Problem after upgrade from 4.2.2-Build-199 to 4.3-b240

Use this forum if you want to discuss a problem or ask a question related to a hMailServer beta release.
Post Reply
Vandreaben
New user
New user
Posts: 5
Joined: 2006-07-27 10:53

Problem after upgrade from 4.2.2-Build-199 to 4.3-b240

Post by Vandreaben » 2006-10-18 21:06

Hello

After upgrading from the last stabel version to 4.3-240 I have seen errors in SquirrelMail 1.5.1 as well as in the COM API where my script dosent work anymore.

First in SquirrelMail 1.5.1 I now get a Reading confirmation Error when I ecive a message and the system will send a Reading confirmation

SquirrelMail answer:

Code: Select all

Requested action not taken: mailbox unavailable
Serveren svarede: 550 Delivery is not allowed to this address.
Second. When reciving some danish mails I can't read them anymore

SquirrelMail times out with the message

Code: Select all

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\lpl-server\scripts\SquirrelMail\functions\mime.php on line 1789
RFC-822 header in one of the mails is:

Code: Select all

Return-Path: <rene@blacksee.dk>
Received: from pfepa.post.tele.dk ([127.0.0.1])
        by lpl-server.net
        with hMailServer ; Sun, 15 Oct 2006 15:00:25 +0200
Received: from 195.41.46.235 ([195.41.46.235] helo=pfepa.post.tele.dk) by
        ASSP-nospam; 15 Oct 2006 15:00:21 +0200
Received: from Panik4 (x1-6-00-0f-b5-a9-20-43.k240.webspeed.dk [80.162.49.21])
        by pfepa.post.tele.dk (Postfix) with ESMTP id F1252FAC053
        for <lars@lundstroem.dk>; Sun, 15 Oct 2006 14:58:44 +0200 (CEST)
From: =?iso-8859-1?Q?Ren=E9_Ljunggren?= <rene@blacksee.dk>
To: =?iso-8859-1?Q?'Lars_Peter_Lundstr=F8m'?= <lars@lundstroem.dk>
Subject: Billeder
Date: Sun, 15 Oct 2006 14:58:44 +0200
Message-ID:
<!&!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAA9FZVhPZqJAsH/IKRrSXwHCgAAAEAAAAEf/fZ+916tPryS7XaoItLMBAAAAAA==@blacksee.dk>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
        boundary="----=_NextPart_000_000A_01C6F06A.696F0180"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 11
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962
Thread-Index: AcbwWaRlnnKme2hLQJ2tDhyZ+gjntw==
Disposition-Notification-To: =?iso-8859-1?Q?Ren=E9_Ljunggren?= <rene@blacksee.dk>
X-Assp-Received-SPF: neutral (ASSP-nospam: local policy) client-ip=195.41.46.235;
        envelope-from=rene@blacksee.dk; helo=pfepa.post.tele.dk;
X-Assp-Received-RBL: pass (ASSP-nospam: local policy) rbl=none;
        client-ip=195.41.46.235;
X-Assp-Spam-Prob: 0.00000
X-Assp-Envelope-From: rene@blacksee.dk
I have a script that remove spam-mails form a standard mapi-spamfolder.

Please see http://www.hmailserver.com/forum/viewto ... 2175#32175

The script is not working anymore and after running the script the hmailserver administrator gui is not responding.

I got the error:

Code: Select all

Automation error
Invalid access to memory location
Thanks!

User avatar
martin
Developer
Developer
Posts: 6834
Joined: 2003-11-21 01:09
Location: Sweden
Contact:

Post by martin » 2006-10-18 21:26

About the SquirrelMail error. To me it sounds like a configuration error. Is it possible for you to enable SMTP logging, then reproduce the problem and post the log here?

Is the problem with the Danish message reproducible?

Have you modified the script to call the Authenticate() method on the application object? This needs to be done in 4.3. A workaround is to add
[Security]
AdministratorPassword=your-main-hmailserver-password

to hMailServer.ini

Post Reply