Search found 25 matches

by texinick
2010-12-04 05:46
Forum: General discussions
Topic: hMailServer crashes/stops
Replies: 79
Views: 26304

Re: hMailServer crashes/stops

Thanks for your replies Bill. I/we look forward to hearing from you regarding an update or some suggestions as to what we can do.

Thanks again
Nick
by texinick
2010-12-03 00:40
Forum: General discussions
Topic: hMailServer crashes/stops
Replies: 79
Views: 26304

Re: hMailServer crashes/stops

I've enabled debug logging this morning just to see if that sheds any more light on the situation when the server stops working again

N
by texinick
2010-12-03 00:20
Forum: General discussions
Topic: hMailServer crashes/stops
Replies: 79
Views: 26304

Re: hMailServer crashes/stops

I, too, have been having similar problems. I should have left it all alone, but no, I had to go and update the mail server and update the clamav stuff plus alter a few other anti-spam settings... and since then, hmailserver has been crashing on a daily basis. So whether it's related to the latest ve...
by texinick
2008-05-06 10:37
Forum: General discussions
Topic: A question about the use of 'External To External'
Replies: 3
Views: 959

Re: A question about the use of 'External To External'

Thanks.

Do you know of any good references off the top of your head for implementing secure scripts? I can go and search, but I thought I'd ask in case you had a suggestion.

Thanks again
Nick
by texinick
2008-05-06 10:12
Forum: General discussions
Topic: A question about the use of 'External To External'
Replies: 3
Views: 959

A question about the use of 'External To External'

Hi all, I ran into a bit of a problem today, and wanted to check the correct solution. I have a web server with a dozen or so clients, we also host their email using hmailserver on the same machine. The guy that hosts our server is moving a few clients off our email server and into a dedicated mail ...
by texinick
2007-05-10 10:28
Forum: General discussions
Topic: ClamAV for Windows
Replies: 81
Views: 159411

Maybe this new version has fixed my problem. Since I installed it a few days ago, it's been hovering around the 40mg mark as well. Phew!! No more rebooting every 2 - 3 days! :^)
by texinick
2007-05-08 09:47
Forum: General discussions
Topic: ClamAV for Windows
Replies: 81
Views: 159411

Hi, I've just downloaded what I believe is to be the latest version (it's an april version as opposed to the february one I was running before). It's only been running for half an hour or so, and the memory seems to be sitting around the 40meg level. It's crept up, and dropped down to 34, but at lea...
by texinick
2007-05-08 07:52
Forum: General discussions
Topic: ClamAV for Windows
Replies: 81
Views: 159411

Ever since I switched over from ClamWin to ClamAV I've had to restart the server every couple of days because the memory usage of the ClamAV service is going through the roof. I just checked then, and memory usage is at 245Meg. Is anyone else experiencing this problem? I downloaded ClamAV & Powertoo...
by texinick
2007-02-26 00:00
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Hi Martin,

No, the scripts will run on whatever server you put the website, that rapidweaver generates, on. I actually upload them to a windows server, so I'll soon find out if it works or not. :^)

Thanks again for your help
Nick
by texinick
2007-02-25 14:52
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Hi Martin, I will have to beg for your forgiveness on this one :) I checked thunderbird again after your message and see what you are getting at (I thought it was ok before) I did some checking on the rapidweaver forums and there was in fact an issue with the mailing routines. They should have been ...
by texinick
2007-02-25 02:38
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Hi Martin, yup, just checked the source of the email again, and there IS a blank line between the two. As I mentioned before though, I have no control over the formatting of the email as it's coming from a commercial program as opposed to a php/coldfusion script. I've noticed this brought up on the ...
by texinick
2007-02-24 15:28
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Ok Martin, those two emails are on their way to you.

Hope it helps!
Nick
by texinick
2007-02-24 13:18
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

That's what I meant, that they contained a base64 stream when received into my hmailserver account. I sent you two, one that was received into the hmailserver account, with the base64 stream, and another that was received into my .mac account, which displayed the image. They were the same email. I r...
by texinick
2007-02-22 10:52
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Hi Martin,

Did you get those two messages? Is there anything that can be done so that the correct email will arrive in my hmailserver account? I don't particularly want to renew my .mac account just for those messages, but I need to be able to receive them.

Thanks
Nick
by texinick
2007-02-09 23:47
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

I've redirected two emails to your account, they are both called "I want to apply to perform.....". The one WITH the image came from my .mac account, (which was forwarded from the hmailserver), and the one with the base64 stuff came from the hmailserver account.

Hope they help!

Nick
by texinick
2007-02-09 13:09
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Thanks mate. I have got the attachment blocking switched on, but these are jpg's that are being corrupted. Strictly, it's not a corruption, but the mail client just picks them up as base64 emails (due to the headers being stripped or changed by the mail server), displaying the attachment as text, in...
by texinick
2007-02-09 05:34
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Having not heard back from you Martin, and losing many attachments that were being submitted by performers, I decided to try intercepting these emails at the server end, and forwarding them to my .mac account. It turns out that they come through fine when forwarded to my .mac account, while the copy...
by texinick
2007-02-01 01:22
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

No, not all of them. I can send you a couple if you like? I still have them all in my .Mac folders, so can forward these on to you if they will help. I have several thousand emails, so haven't gone through them all, but all the ones that came via the RapidWeaver-built site that were copied from the ...
by texinick
2007-01-31 02:37
Forum: General discussions
Topic: Empty messages & IMAP issues
Replies: 18
Views: 4803

Empty messages & IMAP issues

I've posted a message in an earlier thread, but the subject didn't really apply, so I thought I'd move it here... This relates to the multipart messages appearing as empty messages. I have a few of them that I've received into my .Mac account previously and they appear fine. However, after copying t...
by texinick
2007-01-29 04:12
Forum: General discussions
Topic: PHP mail() - empty body
Replies: 21
Views: 8841

I just ran into this very problem today. I've been migrating from my .mac account over to my 'other' email account on our server. We recently upgraded xmail to hmailserver, and now I can have IMAP on my own server. Over the course of the last few days I've been copying my email from server to server...
by texinick
2007-01-15 15:56
Forum: General discussions
Topic: hMailServer switched live... MySQL won't start after reboot
Replies: 1
Views: 1248

hMailServer switched live... MySQL won't start after reboot

Hi all (again!) I've just made hmailserver live this evening, and prior to heading to bed, I thought I'd restart the server. After the reboot, I tried to run the hmailserver admin program, and it told me it couldn't connect to the database. After a bit of looking around, I discovered the MySQL servi...
by texinick
2007-01-15 11:12
Forum: General discussions
Topic: Simple account question
Replies: 5
Views: 2242

Excellent, thank you very much!
by texinick
2007-01-15 03:47
Forum: General discussions
Topic: Simple account question
Replies: 5
Views: 2242

Thinking ahead.. in xmail, I had a user with 5 different aliases, and all messages to his account were forwarded to his ISP's email account. Is it possible in hmailserver to create one alias, the same as his old mailbox, which redirects to his ISP's mail account, and then add another 5 aliases all p...
by texinick
2007-01-15 03:38
Forum: General discussions
Topic: Simple account question
Replies: 5
Views: 2242

Thanks for that!! I didn't even think of using the aliases! I'm used to Xmail where you set up an account, add all the aliases for that account and then set the email address you want to forward to, but that obviously requires you set up a mailbox for each... I guess it saves me having to do a lot o...
by texinick
2007-01-15 01:46
Forum: General discussions
Topic: Simple account question
Replies: 5
Views: 2242

Simple account question

Hi, Sorry to trouble you all with a seemingly simple question, but I couldn't find an answer in the docs or on the site. What, exactly, does the "Active" option for an account do? Does it totally disable the account or will it (as hoped) just disable POP access? Basically, we have a lot of forward-o...