Search found 13 matches

by rafaelbassora
2014-06-16 13:42
Forum: General discussions
Topic: Delivery confirmation not working in roundcube
Replies: 4
Views: 2964

Re: Delivery confirmation not working in roundcube

Is there any provision for that he can accept?
by rafaelbassora
2014-06-12 17:00
Forum: General discussions
Topic: Delivery confirmation not working in roundcube
Replies: 4
Views: 2964

Delivery confirmation not working in roundcube

Delivery confirmation not working in roundcube using Hmaiilserver

Does anyone have the same problem?
by rafaelbassora
2014-06-05 16:58
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

I understood, I changed my language, my location and my keyboard to U.S. but the rule name with Latin character does not appear when utf8_encode retreat from SERVER SIDE. thx
by rafaelbassora
2014-06-05 16:42
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

percepts

The problem is not registering via the web, but retrieve a previously registered via hmailserveradministrator record, registering with them normally.
The problem is in the running list of rules on the web.
by rafaelbassora
2014-06-05 15:55
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

Without changing the rule name is blank, test out there using ç or é or ê.
by rafaelbassora
2014-06-05 15:30
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

You must too insert the function utf8_encode() in get name of rule // $Name = utf8_encode($rule->Name);
to fix this.
by rafaelbassora
2014-06-05 15:17
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

Following modified code of the pages below to fix the problem and attached files Hm_rules.php modified the file on line 36 and hm_rule.php on line 29 //$rulename = $rule->Name; $rulename = utf8_encode($rule->Name); and index.php at line 55 <!-- <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHA...
by rafaelbassora
2014-06-05 15:10
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

Hello i use utf-8 in my mysql instalation, i tried change the meta charset <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=UTF-8"> and it worked!!!! thx!!!

print the result follows.
by rafaelbassora
2014-06-05 02:52
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

where do I report the bug PHPWEBADMIN?

I managed to partially fix the problem. this correction could be added in the next version
by rafaelbassora
2014-06-05 00:41
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Re: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmi

yes, but i need use it in PHPWEBADMIN because security motives
by rafaelbassora
2014-06-04 16:27
Forum: General discussions
Topic: Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin
Replies: 19
Views: 4116

Problem as rule name with Latin characters in PHPWebAdmin

Hello I am user of hMailServer a year ago and this a great work., very nice. Today when using PHPWebAdmin to create a rule discovered a problem using and enjoying Latin characters in name RULES, aparem when they do not have the Portuguese language characters such as CE. Hm_rules.php modified the fil...
by rafaelbassora
2014-03-21 15:47
Forum: General discussions
Topic: I can not receive the outlook.com hotmail.com and email
Replies: 2
Views: 1818

I can not receive the outlook.com hotmail.com and email

Hello everyone, I'm new here and I use HMail a year ago, several days ago my clients can not receive emails from hotmail and outlook in the hMailServer logs no records of SMTP connection attempts. I can send normally, the problem is just to send. I get all the other great ... gmail.com, yahoo, I'm n...