Search found 16 matches

by smreka
2010-01-13 23:05
Forum: General discussions
Topic: DKIM vs DomainKeys
Replies: 12
Views: 6615

Re: DKIM vs DomainKeys

Nope it wasn't DKIM 100%. Reason 1 is that it says it's passed and its not confusing it. Reason 2 is it didn't work even when I didn't have DKIM setup, one of the reasons I did set it up is to get pass spam. I did however fill out two applications at microsoft and yahoo to be added to the whitelist....
by smreka
2010-01-13 16:13
Forum: General discussions
Topic: DKIM vs DomainKeys
Replies: 12
Views: 6615

Re: DKIM vs DomainKeys

Nothing is failing. Besides DomainKeys which isnt set shows as neutral. Yahoo shows pass on SPF and DKIM, hotmail doesn't show anything at all about authentication.
by smreka
2010-01-12 17:57
Forum: General discussions
Topic: DKIM vs DomainKeys
Replies: 12
Views: 6615

Re: DKIM vs DomainKeys

Tried this smreka.com. 7004 IN TXT "v=spf1 mx:mail.smreka.com ip4:89.212.74.5 -all" smreka.com. 7004 IN TXT "spf2.0/pra" mail.smreka.com. MX (no records) And This ---------------------------------------------------------- SPF check details: ---------------------------------------------------------- ...
by smreka
2010-01-12 16:10
Forum: General discussions
Topic: DKIM vs DomainKeys
Replies: 12
Views: 6615

Re: DKIM vs DomainKeys

I'd like to use this topic to ask for help on this matter aswell. ========================================================== Summary of Results ========================================================== SPF check: pass DomainKeys check: neutral DKIM check: pass Sender-ID check: pass SpamAssassin che...
by smreka
2010-01-12 06:15
Forum: General discussions
Topic: Hmail not signing messages [I think]
Replies: 1
Views: 1299

Re: Hmail not signing messages [I think]

Never mind, just had to select SIMPLE for Body Method :|
by smreka
2010-01-12 03:42
Forum: General discussions
Topic: Hmail not signing messages [I think]
Replies: 1
Views: 1299

Hmail not signing messages [I think]

Here's the test done on port25.com If I understood the test correctly the server is not signing the messages. Or is it something else? This is really bugging me since I must be the one doing something wrong and I normally try to find the cause of the problem myself but here I just tried everything. ...
by smreka
2009-12-22 19:56
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

It worked, it just didn't find anything because there was nothing to find :P the FAKE virus was actually a FAKE wannabe virus :P
by smreka
2009-12-22 19:33
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

I've noticed what was the problem with NOD it was that it had been scanning the Hmailserver folder. I've added it on the exclude list, so now it works. I've tried tho to add it to "External virus scanner" looks like this "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" /quit /ah /delete /arch+ ...
by smreka
2009-12-22 17:30
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

Tried to reinstall Nod32 and was looking for that thing you said, but didnt get any notice. And it doesnt work again, so I'll have to uninstall again. Any AV you'd recommend that would work on a Windows Server platform, a free one would be nice. Avast requires you buy server edition for 500USD a yea...
by smreka
2009-12-22 16:58
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

I can't believe it :D It works. This is a lesson well learned. Always check compatibility list. I just can't believe that it actually worked. You cant imagine how thankful I am. Thankful enough to say that if you're ever in Europe, Italy, Croatia, or just any country around Slovenia, send me an E-Ma...
by smreka
2009-12-22 16:44
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

I'll try to check IMON thingy

Bah I just whent and uninstalled it, after reboot I'll see the effects :)
by smreka
2009-12-22 16:37
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

Lets start from the beginning. Internet access: Milan FTTH Switch 1 RED cable to a Smoothwall (2Ghz something CPU 768 something RAM) system with gigabit network cards. 1 ORANGE (DMZ) cable to server 1 GREEN cable to a gigabit switch (asus) ---------------------- Server is a HP Proliant ML350 G5 Giga...
by smreka
2009-12-22 16:14
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

Well I never did anything to the IMAP settings on Hmailserver just SMTP where I added mail.mydomain.com to local host name. The one I aded to host file in drivers/etc/host. Same goes for the clients. It's just wierd that over SMTP it goes so fast and IMAP is so damn slow. :| I checked the settings o...
by smreka
2009-12-22 16:04
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

Yes I use IMAP. Is there anything specific I should look at? About the localhost thing, if it doesn't effect the outgoing/incoming traffic its fine, I barely ever try to access anything over localhost on the server. But I did already add mail.domain.com to the host file to link to 127.0.0.1 Thanks f...
by smreka
2009-12-22 15:06
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Re: Slow transfer speed

So its like this, I write a mail, if its just text it happens so fast I dont even see it. But if it has an attachment it first starts sending the mail and then after it's already sent it starts a long prosses of "Sending message to sent folder..." and takes about 3-4 minutes for a 6MB attachment. Ro...
by smreka
2009-12-22 06:32
Forum: General discussions
Topic: Slow transfer speed
Replies: 16
Views: 4136

Slow transfer speed

I'm having a problem. I use Roundcube and Thunderbird as clients. Thunderbird takes ages to save the attachment I've already sent. Roundcube just times-out. The recipient already receives the e-mail while I'm still saving it to the server. Not really sure how this works but it seems wrong :? I cant ...