Search found 13 matches

by Stef Levolger
2004-07-16 03:28
Forum: Scripting
Topic: I got a little problem with SM mod
Replies: 11
Views: 11452

Maybe register_globals has to be on in order for SM to work? I am not sure, but that could be the thing, it's turned as off standard in latest PHP
by Stef Levolger
2004-07-13 02:02
Forum: General discussions
Topic: open relay
Replies: 7
Views: 4845

You can use authenication but well yeh, it's crap. I don't know how to set it up that it only accepts requests coming from localhost. In the new screens this seems to be added or something in next version. As for now I'm just using advanced smtp servr along with hmailserver otherwise I'm totally get...
by Stef Levolger
2004-07-13 02:00
Forum: Archived feature requests
Topic: Relay options
Replies: 29
Views: 24153

Looks great :D
by Stef Levolger
2004-07-10 04:30
Forum: Off-topic discussions
Topic: Linux Vs. Windows
Replies: 10
Views: 7996

Just a question, by any chance, is your hd running as fat32?

A friend had that too and for him win 2003 kept crashing too.

If you want to try linux, go for knoppix.

If you want to install linux and just run it, go for mandrake or slackware.
by Stef Levolger
2004-07-09 03:24
Forum: General discussions
Topic: I can receive mail but I cannot send
Replies: 5
Views: 3527

After trying Advanced SMTP Server, it seems like my port 25 is being blocked. that program lets you test SMTP port 25 and it fails the test. Thanks for your help. With advanced smtp server you are able to send over another port then 25 too, you can choose whatever port you want in advanced settings...
by Stef Levolger
2004-07-09 03:03
Forum: General discussions
Topic: I can receive mail but I cannot send
Replies: 5
Views: 3527

can you send mail using another smtp server like advanced smtp server? That 1 is set up by just opening it. If you are able to send using that then maybe you configured stuff wrong here?
by Stef Levolger
2004-07-08 21:35
Forum: General discussions
Topic: Problem with setting up webserver in combination with DNS
Replies: 3
Views: 3905

mmm, was trying to send to my other account, not postmaster account, mmm, gonna try again. Now at the moment it does seem to work if I send to myself too, hotmail, whatever, so seams to be up and running. @Thedeveloper: Seems to work so dun think there's anything wrong with the dns settings. Just ba...
by Stef Levolger
2004-07-08 20:40
Forum: General discussions
Topic: Problem with setting up webserver in combination with DNS
Replies: 3
Views: 3905

Problem with setting up webserver in combination with DNS

As a dns server I'm using dyndns.org. I've set up two hosts, oxygenos and oxygenosmail. The mx record can be seen in this little configuration thingie which the dyndns servr generates as output. Settings used for this update: Hostname: oxygenos.ath.cx IP Address: 80.56.199.34 Wildcard: N Mail Exchan...
by Stef Levolger
2004-07-08 18:28
Forum: Scripting
Topic: Preconfigured SquirrelMail for hMailserver now available
Replies: 12
Views: 14193

I finished the script. First, create a file called db.php and in it place the following code: <? /* Database Information - Required!! */ /* -- Configure the Variables Below --*/ $dbhost = 'localhost'; $dbusername = 'username'; $dbpasswd = 'password'; $database_name = 'database name'; /* Database Stu...
by Stef Levolger
2004-07-08 17:24
Forum: Scripting
Topic: Preconfigured SquirrelMail for hMailserver now available
Replies: 12
Views: 14193

this hasn't been supported yet. it's been posted in the hmailtracker as a wanted feature but this could take time since there's a lot of other features that are taking precidence to this now. However if somebody know's how to somehow get the webadmin for hmailserver to have a customized page that w...
by Stef Levolger
2004-07-08 16:44
Forum: General discussions
Topic: Error while adding domain - 3.2 build 28
Replies: 3
Views: 3095

Ok, I found the error. It was because I tried to add the database stuff to an existing database, it didn't generate all of the tables. Now I Created a new database for it and it dit create all the tables and it works.
by Stef Levolger
2004-07-08 16:08
Forum: General discussions
Topic: Error while adding domain - 3.2 build 28
Replies: 3
Views: 3095

It's my first time I ever use hmailserver, so there were no prior version to uninstall.

I am using MySQL btw, not MSSQL.
by Stef Levolger
2004-07-08 00:21
Forum: General discussions
Topic: Error while adding domain - 3.2 build 28
Replies: 3
Views: 3095

Error while adding domain - 3.2 build 28

When I try to add a new domain, no matter what I do, I keep getting an error with: Runtime error '9': Subscript out of range Another error I've found is: Runtime error '340': Control array element '0' doesn't exist I receive this error as soon as I want to go to smtp security. I hope someone here ca...