net_io_connectionclosed!

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
wayi
New user
New user
Posts: 1
Joined: 2019-06-03 12:01

net_io_connectionclosed!

Post by wayi » 2019-06-03 12:10

I am attempting to test outgoing mail task in my application without have an SMTP Server. I have installed and configured hMailServer as described. When I attempt to send an email, I get ...

[Send Mail Task] Error: An error occurred with the following error message: "Failure sending mail. System.IO.IOException: Unable to read data from the transport connection: net_io_connectionclosed.".

The only thing I wasn't sure of was one thing in the configuration details. I used all the defaults as instructed, but where it calls for updating the host file, it didn't specify the IP address, so the line I added was

127.0.0.1 localhost.com

User avatar
mattg
Moderator
Moderator
Posts: 20216
Joined: 2007-06-14 05:12
Location: 'The Outback' Australia

Re: net_io_connectionclosed!

Post by mattg » 2019-06-03 14:57

Please enable all logging, try to send again and post all of the logs created

ALSO run this and post the results run this and post the results: https://www.hmailserver.com/forum/viewt ... 20&t=30914

(You normally shouldn't need to edit the hosts files except in a VERY specific circumstance)
Just 'cause I link to a page and say little else doesn't mean I am not being nice.
https://www.hmailserver.com/documentation

palinka
Senior user
Senior user
Posts: 1182
Joined: 2017-09-12 17:57

Re: net_io_connectionclosed!

Post by palinka » 2019-06-03 17:45

wayi wrote:
2019-06-03 12:10
127.0.0.1 localhost.com
localhost.com IS NOT localhost!

Post Reply