Sending attachment on Webmail issue

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
rtfrex
New user
New user
Posts: 4
Joined: 2013-03-15 19:39

Sending attachment on Webmail issue

Post by rtfrex » 2013-03-15 19:53

Server: hMail Server 5.3.3-B1879 on Windows Server 2008R2
Webmail Client 1: Roundcube 0.8.5 on IIS 7.5 w/ PHP 5.3.22
Webmail Client 2: AfterLogic 6.6.0 on IIS 7.5 w/ PHP 5.3.22

SMTP, POP3, IMAP all working properly.
But just an issue on sending out attachment using webmail client,

When I attached some files (whatever the size) and click the Send button,
the status change to "Sending" and then no response, but the mail has been sent properly.

I tried to change the execution time on PHP.ini and also the connection timeout on IIS,
but the problem still persists, any ideas ?

User avatar
dzekas
Senior user
Senior user
Posts: 2486
Joined: 2005-10-13 21:28
Location: Lithuania

Re: Sending attachment on Webmail issue

Post by dzekas » 2013-03-17 08:23

rtfrex wrote:Server: hMail Server 5.3.3-B1879 on Windows Server 2008R2
Webmail Client 1: Roundcube 0.8.5 on IIS 7.5 w/ PHP 5.3.22
Webmail Client 2: AfterLogic 6.6.0 on IIS 7.5 w/ PHP 5.3.22

SMTP, POP3, IMAP all working properly.
But just an issue on sending out attachment using webmail client,

When I attached some files (whatever the size) and click the Send button,
the status change to "Sending" and then no response, but the mail has been sent properly.

I tried to change the execution time on PHP.ini and also the connection timeout on IIS,
but the problem still persists, any ideas ?
single attachment size is controlled in PHP memory_limit, post_max_size and upload_max_filesize configuration settings. it can also be affected by safe_mode and upload_tmp_dir.

Post Reply