Hmailserver hangs (SMTP service), strange error message

Use this forum if you have installed hMailServer and want to ask a question related to a production release of hMailServer. Before posting, please read the troubleshooting guide. A large part of all reported issues are already described in detail here.
Post Reply
Thomas Parvais
Normal user
Normal user
Posts: 111
Joined: 2004-12-17 12:21
Contact:

Hmailserver hangs (SMTP service), strange error message

Post by Thomas Parvais » 2007-08-20 13:44

Hello,

I discover SMTP service stops working and we have an error message as stated in this screenshot:
Image

Users do not receive any mail. Imap was working fine.

There were +/-10 mails in the queue list.

We start first to restart the service - no effect
We then first to restart the server - no effect
Then we clean up the queue list, and the problem seems to be solved. Users get a flow of new emails in one shot.

What's happen ?

Thomas

PS: I activate logging now to trace traffic.
[/img]

User avatar
martin
Developer
Developer
Posts: 6834
Joined: 2003-11-21 01:09
Location: Sweden
Contact:

Post by martin » 2007-08-20 18:29

Without having logging enabled, it's impossible to say what hapened.

What do you mean that it had no effect when you restarted the service? Did the crash occur immediately again?

Thomas Parvais
Normal user
Normal user
Posts: 111
Joined: 2004-12-17 12:21
Contact:

Post by Thomas Parvais » 2007-08-21 09:30

no. It seems to be ok now.

This is very strange.

Which log should I enable ? Debug log generates big files !

Thomas

Post Reply