problem with inno setup

Use this forum if you want to discuss a problem or ask a question related to a hMailServer beta release.
Post Reply
jangali8
New user
New user
Posts: 7
Joined: 2012-05-13 12:15

problem with inno setup

Post by jangali8 » 2012-06-10 10:14

I work on source hmailserver 5.4 the tools build fine but in installation / hmailserver.iss have many error in compile time like unknown type, unknown identifier, ... etc .
can anybody help me?

User avatar
mattg
Moderator
Moderator
Posts: 20853
Joined: 2007-06-14 05:12
Location: 'The Outback' Australia

Re: problem with inno setup

Post by mattg » 2012-06-10 13:52

what are you compiling on?
Just 'cause I link to a page and say little else doesn't mean I am not being nice.
https://www.hmailserver.com/documentation

Bill48105
Developer
Developer
Posts: 6192
Joined: 2010-04-24 23:16
Location: Michigan, USA

Re: problem with inno setup

Post by Bill48105 » 2012-06-10 14:23

jangali8: Odds are you are missing files or other config that martin has locally not part of the SVN code source. I've not even bothered to try many parts of hmaill project code including the installer part as I've had no need. But some areas that I have tried to build unsuccessfully or with major headaches were like the regression testing & some tools like the builder. I suspect that hmail 5 had been closed for so long & martin the only one who needed to be able to build he wasn't able to figure out every piece that needed to be changed to be used by others but I'm sure part of the issue is a another person coming in & trying to rebuild his setup for a project the size of hmail is a major undertaking.

Anyway, odds are the only person who'll be able to help with build issues for some parts of hmail project will be martin and he's not around too much theses days.
Bill
hMailServer build LIVE on my servers: 5.4-B2014050402
#hmailserver on FreeNode IRC https://webchat.freenode.net/?channels=#hmailserver
*** ABSENT FROM hMail! Those in IRC know how to find me if urgent. ***

jangali8
New user
New user
Posts: 7
Joined: 2012-05-13 12:15

Re: problem with inno setup

Post by jangali8 » 2012-06-11 07:12

thank guys, I try to build and remove some part of hMailServerInnoExtension.iss code and finally create installer but my Version :D is not work .

jangali8
New user
New user
Posts: 7
Joined: 2012-05-13 12:15

Re: problem with inno setup

Post by jangali8 » 2012-06-11 07:14

mattg : with inno setup 5.0.0 beta

huntor
New user
New user
Posts: 12
Joined: 2008-09-09 21:25

Re: problem with inno setup

Post by huntor » 2012-06-11 17:22

Version 5.5 is out for inno. Has many fixes and improvements over the 5.0 beta version.

jangali8
New user
New user
Posts: 7
Joined: 2012-05-13 12:15

Re: problem with inno setup

Post by jangali8 » 2012-06-12 05:49

hunter: I try with this Ver
thanks

Post Reply