bug using html signatures on 4.4.2.275

Use this forum if you want to discuss a problem or ask a question related to a hMailServer beta release.
Post Reply
rodolfor
Senior user
Senior user
Posts: 282
Joined: 2005-06-30 09:05
Location: Gubbio - Italy

bug using html signatures on 4.4.2.275

Post by rodolfor » 2008-02-06 11:23

I set an html signature for my account.
If I send an email to an external account and cc to an internale account, the external account receive the correct signature; the internal account receive a slice (the final part) of the signature.

The html signature I used is:

Code: Select all

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="it">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
</head>
<body>
<div>
<hr>
	<font face="Tahoma" size="2">
	<table border="0" width="300" id="table1" cellspacing="0">
		<tr>
			<td width="7" height="18" valign="top">
	<font color="#FF0000" face="Tahoma" size="2">
	<b>:</b></font></td>
			<td height="18" valign="top">
			<font style="font-weight: 400" face="Tahoma" size="2"> xxxxxx </strong>
	<b> yyyyyyyy </b> <br> </font>
	<font face="Tahoma" size="2">
			<i><font face="Tahoma" size="1">zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz</font></i></td>
		</tr>
				</tr>
		<tr>
			<td width="7" height="64"></td>
			<td height="64" valign="top">
			<font face="Tahoma" size="2"><b>hhhhhh<font color="#FF0000">kkk</font>;mmmmmm 
			srl</b></font>
				<p style="margin-top: -2px; margin-bottom: -2px">
				<font face="Arial" size="1">Via vai - 12345 city 
	(PG)</font></font><font face="Arial" size="1"></div>
			</font>
	<font face="Tahoma" size="2">
			<div>
				<p style="margin-top: -2px; margin-bottom: -2px">
				<font face="Arial" size="1">Tel. 111 22222222 - Fax 333 
	44444444</font><br>
				</font>
	<font size="1">
				<a href="http://www.web-site.com">
				<font color="#666666" face="Arial">
				<span style="text-decoration: none; font-weight:700">w w w . w e b s - i t e . c o m</span></font></a></div></td>
		</tr>
		</table></div>

</body>

</html>
Thanks
Hmailserver [lastversion] + MSSQL

^DooM^
Site Admin
Posts: 13861
Joined: 2005-07-29 16:18
Location: UK

Post by ^DooM^ » 2008-02-18 13:55


rodolfor
Senior user
Senior user
Posts: 282
Joined: 2005-06-30 09:05
Location: Gubbio - Italy

Post by rodolfor » 2008-02-18 14:45

the solution is:replace any "=" in the htlm with "= " (add two spaces).

Thanks

Post Reply