Search found 5 matches

by bulbous
2009-07-28 04:27
Forum: General discussions
Topic: Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host
Replies: 7
Views: 2026

Re: Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host

I downgraded from 5.1.2 B346 to 5.1 B340
I did not have logging enabled but can do this if it will help to understand what is happening
by bulbous
2009-07-28 04:10
Forum: General discussions
Topic: Specified User Name or Password is Incorrect - New Install
Replies: 4
Views: 1863

Re: Specified User Name or Password is Incorrect - New Install

It did not work for me. But I did get it fixed in the end The installation utility was inserting the database user name as the user name for hMailserver admin The correct user name appears to be 'Administrator' Once I inserted the correct name I was back in business Whew I hope this saves somebody s...
by bulbous
2009-07-10 10:53
Forum: General discussions
Topic: Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host
Replies: 7
Views: 2026

Resolved: Intermittent failure to connect from outside host

This issue was resolved by downgrading to hMailServer 5.1 - Build 340 (2945) - 2009-04-06
Could it be a bug? Didn't hear anybody else complaining about it although it was only from our poor connection in Asia that we were able to make it fail
by bulbous
2009-07-07 19:06
Forum: General discussions
Topic: Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host
Replies: 7
Views: 2026

More information to above post

The server running hMailServer is in London UK. I am in Thailand with a fairly crappy internet connection. I have just had somebody telnet in to both ports from a UK connection with no problems. This issue is connected with the quality of the physical connection. Still puzzling since I can connect r...
by bulbous
2009-07-07 18:04
Forum: General discussions
Topic: Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host
Replies: 7
Views: 2026

Intermittent failure to connect on 25 &110 from outside host

I have a new installation on a dedicated remote server running Windows 2003 and MySQL. I can connect perfectly with telnet every time from the server itself and hMailServer works just fine But from an external host I am unable to connect to ports 25 or 110 except sometimes! Sometimes (about 5% of th...